Dag 2

Idag var det mulet och delvis regnigt.
Alex sprang på morgonen sen åt vi frukost på samma ställe som igår. 
Då jag fått skavsår igår satte jag på plåster och strumpor idag och det funkade. Men vi gick inte lika många steg idag, runt 18000 "bara". Tog subway till Grand Central Station först, sen till Midtown, gick till Ellen Stardust Diner, en av de saker jag absolut velat göra. Vi var förbi igår och det var långa köer för att komma in. Så också nu. Så vi gick runt lite och käkade sen lunch på pizzaställe. Det regnade och jag var blöt om strumporna och upptill. Men det var inte kallt, låg runt 24 grader.
Senare gick vi tillbaka till Ellens och hade lite tur med kön denna gång, vi behövde bara vänta ca 20 -30 minuter. 
Vi hade ju ätit innan och hade heller inte planerat äta här då priserna var rätt saftiga. Så vi delade på ett par desserter( hade gott räckt med en) och njöt av servitörerna sjunga showtunes. Det är alltså utbildade musiker/sångare som försöker komma in på Broadwayscenerna och det här är en språngbräda. Ägaren öppnade dinern det syftet och så fortsätter det. Definitivt en upplevelse (och väldigt! populärt)
På väg därifrån stötte vi på The naked cowboy  , en vanlig syn på Times’ square. 
Vi var även vid Rockefeller center, vi tig skydd i en stor Legoaffär en stund. 
Vidare tittade vi lite på mäktiga St Patrickskatedralen, gick bort till Greenwich Village, plåtade oss vid exteriören använd i Friends samt Carrie Bradshaws trappa (tv nördar som vi är) 
Vi var alla rätt trötta och griniga vid det laget, jag var vääldigt trött så vi bestämde oss för att åka hem ett tag. (På tunnelbanan såg vi kändis nummer två, skådis, igår mötte vi en ung sångare)
Väl hemma somnade jag först sen även de andra. Tog oss med lite möda upp vid 8 på kvällen och hittade ett ställe där vi åt Dim Sum. De andra sover igen och jag måste joina dem känner jag. Måste vara Jetlagen som satte stopp för oss udag. Nya tag och nya äventyr imorgon!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Anrika Waldorf Astoria- not so fancy Any more
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ellen Stardust Diner
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Åh vad hon önskar det varit överkomligare biljettpriser..
(null)

Bedford street
(null)

(null)

(null)

Perry street
(null)

(null)

• Kategori: AllmäntKommentarer (0)

Kommentera här: