Bortkastade pengar

Har eländiga utslag/eksem igen, som jag alltid får på sommaren. Nu har det gått ett tag. Det på armen har förfasat många som sett det, illande rött och lite blåsigt, och kliklikliande! Sen har de dykt upp på fötterna också, kring anklarna mest.
Förra gången jag var på vårdcentralen om det, så blev jag så sur på den läkaren. Men jag klarade mig förra året med den salvan som fanns kvar , av de som hon skrev ut och den har jag använt nu med. Armens har spridit sig, eller flutit ut, men gått bort där det startade, så det är som det har förflyttat sig
Nåja, bestämde mig för att jag skulle gå nu när jag hade semester, för att slippa tjafsa med tider, antingen jobbets eller dialysen ( Herregud, jag har knappt tid för nåt annat längre). Tyvärr var inte Jerker på plats, hans ska komma nästa vecka. Men då är inte jag ledig. Så jag tog Nabil, fast jag kände på mig att det inte skulle ge nåt. Och mycket riktigt, besöket, som dessutom skulle innehålla två frågeställningar från mig, tog inte mer än tio minuter. Nej, han kunde inte säga nåt mer om mina eksem, mer än att han skrev ut en starkare salva. Det skulle inte hjälpa att se en specialist, alla skulle säga samma sak (vilket jag ju iofs vet, bad heller inte om nån remiss, han sa det på eget bevåg, men en specialist skulle kolla lite närmare på dem, vra intresserad av deras uppbyggnad och utbrednad. Jag vet för jag har träffat en del specialister genom åren)
Och det andra problemet jag hade fanns det ingen hjälp för heller, inget att göra tack och adjö
Snacka om bortkastade 150spänn!
 
Tog så småningom bussen i regnet, till Tornby och gjorde ett par snabba ärenden. 
Hoppas vädret blir lite bättre till imorron, så man kan ta en skön promenad igen.
• Kategori: AllmäntKommentarer (1)

Kommentarer:

1 Eva Trillian:

Jag blir verkligen trött av tanken att behöva gå till vårdcentralen. Inte konstigt att folk (även jag) inte går när de behöver alla gånger *suckar* Hoppas den starkare salvan hjälper dig!
Kram

Svar: Tack! Jag hoppas med det. Kram
Trudilutti

Kommentera här: