Våren haltar

Det har snöat igen. Alla är alldeles förtvivlade, "jag vill ha vår" säger de, "vart tog våren vägen" Men den är ju här, den har kommit. Bara för att det snöar lite nån dag, betyder inte att våren tog slut, den bara haltar lite.

För mig är det vår när det rinner små bäckar på gatorna, av smält snö, och man går på knastrande grus(från vinterns sandande). Framför allt en dag som idag, när solen lös från en blå himmel. Fåglarna kvittrade. Må vara att det ine var så varmt, coh så nön då, men att våren är här, det känns allt.



Lilla kattan vill gå på friarstråt, hon skriker och  kryper omkring och verkar allmänt besvärad. Stundvis kan hon slappna av, men sen igen är hon stel som en pinne i bakre delen av kroppen och man kan inte lyfta henne, då kvider hon. Har aldrig sett dess like. Sova har man inte gjort på över en vecka, men framför allt tycker jag så synd om henne. Att det ska vara så besvärligt att locka till sig lite kärlek. Som tur är är tid inbokad för kastrering på tisdag, så bara några få dagar kvar.

Väntar på att kvinnan som bor i en lägenhet här i området ska fatta att hon ska koppla ut telefonsvararen och finnas tilllgänglig nångång, så vi kan boka en tid att titta på lägenheten. Det är en trea i närheten av där vi hade vår förra lägenhet Gillar vi den blir det flytt 1/7. Mer om den i så fall, längre fram.

På fredag åker jag till pappa, han fyllar då. Ska bli mysigt att käka lite tårta med honom. Eller så  blir det inte det, lite beroende på vad han är på för sinneshumör den dagen.
• Kategori: AllmäntKommentarer (0)

Kommentera här: