En vecka senare..

Samma fart på bloggen. Verkar ha blivit nån sorts standard
 
Nåväl denna gångna vecka har gått betydligt snabbare, mest på grund av att det ringt mer så man har inte hunnit bli uttråkad. 
Är ju ensam hemma nu, så när jag kommit hem från jobbet, har jag släppt ut katterna, vilket i sin tur gör dem( läs alice) mindre krävande senare. 
Har hunnit se ikapp en del serier och även någon film.
Nu har det varit helg igen, ja inte riktigt slut än. Och i fredags mötte jag upp Emy för lite after work. Och snack. Och en stark varm kaffe. Tror de gjorde fel för sådär brukar inte en mexican coffee bränna. 
Vi hann även se NärCons egen lilla   Prideparad. 
 
 
  
 
Lördag var övervägande molnigt men tog ändå cykeln och rullade ner till Emy och vidare ner till Stångån. Där var det Fri fart, ett event där man visar upp och tävlar med veteranbilar, racerbåtar, alla möjliga båtar. Det hade varit ett heat på förmiddagen och en del publik hade nog försvunnit tills vi kom. Regnet hängde i de mörka skyarna. Men båtfolket brydde sig inte om såna petitesser förstås.
Det var roligt att se, trots att himlen öppnade sig mitt i (mitt fina prideparaply kom väl till användning). Det kördes och rattades på vattnet. Och på land fanns allsköns annat, kaffetält, eller varför inte kaffe från en aluminiumburk? Fastfoodvagnar, veteranbilar,  livräddarinstruktion och ett countryband på ett truckflak. Och helt plötslig sprack himlen upp och solskenet flödade (svensk sommar, gotta love it) och paraplyet kom väl till pass igen, när det blev för varmt på ryggen.
 
När vi var klara där drog vi oss uppåt stan och nåt ställe att fika/äta/släcka törsten på. Det fick bli espresso house , en sallad på den på trädgårdstorget och lite senare en islatte (och hassenötscheesecake, sshhh) på den på stora torget
 
Kom hem framåt kvällen och matade hungriga katter och satte på tvätt. Idag är det lugnt, tvättar, bäddas rent, ska laga fajitas tills Alex kommer på middag och kanske sitta ute en stund (om blåsten avtar)