December kom och gick

Månaden började med tripp till Askersund med jobbet, aktiviteter och föreläsning av Tina Törner och middag och dans.
Julshopping med tjejerna. Två gånger. 
Alex kom hem och strax efter var jag på julmiddag på Ekoxen, med jobbet.
Två paketlekar med jobbet, en med teamet, gröt- och skinkkväll. Och en på ett möte, istället för att diskutera jobbproblem.
Gröt och myskväll med Alex och mina andra tjejer, med roliga lekar också.
Mycket jobb och plötsligt var det Jul. Hann knappt dra efter andan.
Julafton mystes det med döttrarna,Kalle Anka, mat, klappar och lek och spel. 
 
Juldagen fick vi besök på kvällen av bror med familj. De fick gröt och skinkmackor och eggnog, som vi började på under Julafton. Nu hade den satt sig lite o fick väl godkänt av David. De köper helst färdig och denna var minst lika god, sa han.
 
Annandag Jul blev det middag och paketlekar med "grekerna". Trångt om saligheten vid bordet men finns det hjärterum , så. 
 
Tina har också sovit här den senaste veckan, så också hennes katt. Kul att ha huset fullt men man märker hur snart man vänjer sig vid att bara ha sig själv att tänka på.
 
Nu är sista arbetsdagen gjord för detta året. Imorgon kommer tjejerna hit och vi fixar lite mat och har trevligt, hoppas vi. 
 
Sen är det faktiskt inte många dagar kvar tills min förstfödda lämnar oss igen, för Gud vet hur länge. Långtbortistan ska hon till. Och utmana hajar och farliga ormar och spindlar. Men förhoppningsvis ser hon ingendera på hela tiden. Huvudsaken hon får kul och är lycklig. Och kommer hem helskinnad, när hon är redo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 Gott Slut!!