Annandag Jul

Vaknar til en dag med sol och lugnt väder, efter en i stort sett sömnlös natt, då stormen rasat utanför. Hammocken ligger på marken trots säker uppställning, och allt utanför på marken i oordning.
I övrigt har julhelgen varit lugn, mysig och rolig
Julafton startades med traditionell frukost, Alex med katter, sov här under hela helgen-mys.
Lite klappar under granen fanns också
Julmiddagen var ungefär som andras, fast utan sill, Jansson, sillsallad och sånt. Så smpåningom delades lite klappar och sen lekte vi charader och skrattade oss halvt fördärvade
Juldagen var också mysig. Till middag kom sen bror med familj, inklusive influgen amerikansk boyfriend(brorsdotterns) Jag bjöd på Kyckling amercan style, med lite stuffing, sweet potatoes (och vanlig klyft-) samt saffransris. Jo, och tranbärssås. Glass och bär till efterrrätt och sedan var det lekar igen. Riktigt trevligt.
Katterna har skött sig bra, granen har bara välts två gånger! De goa små liven är lika saknade varje gång de går hem. Är man påpasslig med deras låda så slipper man oftast olyckor också- vilket annars kan vara en otrevlig bieffekt av att ha dem här. Men snart så kommer de vara här mer igen :-)
Idag ska jag diska, tvätta stryka och äta rester, sen blir det bio "New Years Eve"- trevlig avslutning på julen. imorron är det jobb igen!