Knud hälsade på

 
Under veckan har det lyssnats en hel del på de låtar vi övade på på tisdagen.
 Det känns lite spännande men samtidigt helt galet att jag, jag, står där och gal, bland en massa andra. De flesta av dem sjunger nog snarare, än gal. Är itne så säker på hur jag låter. Kanske blir bättre så småningom.
 
Var och fikade med Emy, i slutet på den veckan och på lördagen var Erixons från  Dals Långed i stan och vi sågs för första gången, över middag på Le Borgate. Itaiensk restaurang i grannskapet, god pizza och tydligen, minst lika god pasta.
  (null)
 
I tidags var det körövning igen och ett par till låtar, jullåtar, tillkom. Nu är det fem låtar men det ska nog till fler, inför julkonserten i december. Som jag för övrigt känner att jag nog står över och hellre sitter i publiken och njuter av. Precis som förra året men kanske med nån i sällskap denna gång.
 
Igår kom Knud och ruskade till oss. Jag överraskades, inte av vinden för den visste jag skulle komma men av ett ösregn, på väg hem från jobbet.
Det har blåst rejält men såklart inte som längre söderut,västerut. Men så pass att man helst stannat inne, bakom stängda fönster.
 Månen var cool dock.
(null)
 
 
Idag har jag varit på skojakt i Tornby. Kom hem med inneskor till jobbet samt promenadskor.
Och ikväll samlades vi åter hos Alex, åt medhavd thaimat, drack nåt glas rödvin och spelade Friends-spelet igen. Och skrattade.
 
 
 
Hittade ett gott recept på vegansk rätt. Gryta med sötpotatis, aubergine, jordnötssmör mm mm. Och kokosris till. Riktigt gott
(null)
 
 

Friends and Foes

 
Lördagen bestämde jag, skulle bli en tjejkväll.
Så blev det. Hemma hos Alex.
Vi gjorde varsin pizza på surdeg och fyllde med vad man sjläv ville. Blev ett par glas vin också.
Sen blev det Friends Trivial Pursuit-trodde jag skulle bli helt överkörd, fast jag faktiskt har kollat mycket längre än de. De har dock kollat många fler gånger, jag ligger i lä där. Och så MINNS de ju bättre!! 
Men det var inte så stor skillnad mellan oss, även om Alex vann, som väntat.
(null)
 
Alex's skugga ser ut som en 1700-talsdams :)
  (null)
 
(null)
 
Sen var det val.
Har känts lite som det gjorde innan Trump blev vald..ödesmättat. Har funderat på hur jag bäst skulle kunna "mota Jimmie i grind". Det bästa var ju ändå att rösta som jag velat hela tiden, långt åt andra hållet.
Innan hade jag hjärtklappning och mådde inte så bra men när det sen var gjort (efter en mishap då jag råkade försöka rösta i en kategori 2 ggr, fick börja om från början) kändes det bättre.
 
Sen får vi väl se hur det blir. Världen är ur led- den saken är klar....
 
Söndagmiddag med ungdomarna, minus en kusin som låg hemma sjuk.
 
Och idag har jag haft ett första körrep med Joyvoice! Hoppas jag inte gjorde de bredvidstående alldeles lomhörda.
 
 
(null)
 

Hösten närmar sig

Men än så kommer dagar med värme och sol. Morgnarna är dock rätt kyliga så det är att hålla koll på
väderprognosen-ska man ta en jacka som man kan ta av på hemvägen, efter jobbet-eller ska man rusta sig för rusk?
Det blir mörkt lite tidigare och det börjar kännas mysigt att tända ljus och krypa upp i soffan framför en film, eller två.
I helgen var vi ute i Tornby och det blev bl.a en matta inköpt. Den hamnade på golvet i vardagsrummet, under bordet och är varm under bara fötter.
 
Helgen har varit händelselös i övrigt. Och de flesta kvällar likaså. Rätt skönt ändå ibland-att bara vara.
Fast man borde kanske göra nånting--inte bara vara sysslolös. Hopp och lek-liksom!
Tomt efter katterna är det förstås också-de är båda hos sina mattar. Men skönt att slippa städa och ta hand om dem hela tiden. Får väl se hur länge det varar- blir nog med katt igen så småningom.
 
Igår fick jag visa lägenheten för mina väninnor, kärt besök vid köksbordet.
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
 
 
(null)