Framme

Efter en lång dag på flyg och flygplatser, som ändå gick så himla smidigt, så var vi framme innan utsatt tid. 
Vi hade bara en timme i London, vilket varit ett orosmoln. Men vi landade även där tidigare och allt gick dom på räls. Ingen hickup i säkerhetskontrollen , som förra året, smooth sailings. Förutom att jag blev uttagen till särskild kontroll innan påstigning. 
Det roliga var att brorsan hade råkat ut för samma sak förra året och fått reda på att det berodde på att boardingkortet var märkt med fyra SSSS. Därför kollade vi redan i Sverige och vi såg inga, förrän jag senare kollade det som gällde etapp två. Så vi förstod ju att det skulle komma. 
Och det var skönt att veta varför man blev utvald, tillsammans med 10-talet andra av olika nationaliteter, åldrar osv. För de berättar ju inte varför. 
De swipade väskor och skor, händer efter narkotikaspår. När de sen skannat proven så fick man gå ombord. 
—-
Väl framme i New York hade vi den sämsta upplevelsen. 
Alla från vår flight och sen den efter, blev ihopfösta i en kö, i väntan på passkontrollen. Medan amerikanerna seglade förbi i snabbkön. 
En dryg timme fick vi köa. Väl framme var det inga problem- vi gick igenom som familj, fotades, fingerprintades och fick hämta väskorna. 
Sen kom nästa lååånga väntan, på AirPort shuttlen. 
Det var den sämsta servicen vi nånsin råkat ut för. Vi stod över en timme där också och väntade. Man kunde inte tro att de flabbande, mobillekande, Skalmanimitatörerna ens jobbade i ett serviceyrke! 
"Han kommer snart, om fem minuter, tio minuter" När den storvuxne chauffören väl kom släntrande in så kollade han vilka som skulle med och gick sen och ställde sig i kön till Dunkin’ Donuts i en kvart. Till sluut fick vi följa efter ut till minibussen, som redan var full med folk! Som suttit och väntat hela tiden. 
De satt för övrigt kvar efter vi släppts av.
En vådlig tur var det, mycket filbyteri, ändå nickade jag till gång på gång.
Hotellet inspekterades snabbt sen tog vi en rur i grannskapet i Chinatown och hittade en mexikansk restaurang (!!) och tog med mat tillbaka, 
Tror vi alla somnade snabbt men jag vaknade som vanligt efter några få timmar o hade svårt somna om. ACn var på alldeles för kallt och jag lyckades inte få ner den. Men sen slocknade den efter ett tag, timern. Och då kunde jag sova lite

(null)

(null)

(null)

• Kategori: AllmäntKommentarer (0)

Kommentera här: