Årets varmaste?

Så sägs det. Låg mellan 32-35 grader så nig var man seg, svettig och lak. Massa vatten gick åt och en ny hatt och solfjäder. 
Blev smoothiefrukost. Och bar iväg med metron hela vägen till Upper East. Gick på lite skuggigare vägar i Central Park denna gång. Gick iväg o åt lite lunch och sen hittade vi Dakota building där Lennon och blev dödad. 
I ett hörn av Central park finns Strawberry Fields, odling anlagd med hjälp av ett antal länder, i fredens namn och anordnad av Yoko Ono. 
Vid Imagine-mosaiken satt en man och spelade och sjöng Beatles-låtar.
Efter några timmar åkte vi metron, istället för att gå, till midtown. Jag satte mig på Starbucks och tjejerna handlade lite. 
Tills det var dags att gå bort till Bryant Park där det vankades utomhusbio. Det var timmar kvar men det var redan fullt på gräset. Vi bredde ut vår filt och roade oss bäst vi kunde till bion skulle starta. 
Till slut kom förfilmen, tecknat, på och precis!!! när förtexterna och låten till Breakfast Club började så for plötsligt blixtarna över himlen och sen öppnade den sig i en ordentlig skur. 
Det meddelades att filmen inte kunde visas av säkerhetsskäl och folk rafsade ihop sina filtar och drog. Även vi. 
Det var inte kallt men vi tog alla en varm dusch på hotellet för man blev kall av metrons AC
Sen visade det sig att man kunnat visa filmen senare men då var vi långt borta.
Det var en kul grej och glad att vi fick vara med på upptakten, filmen har vi sett förr. Det var dock lovande hur alla sjöng med i introt, hade nog kunnat bli en sån där "alla säger de kända replikerna" kind of thing :)

(null)

Baseball
(null)

(null)
Dakota building 72nd street
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Här är polisen som mitt i gatan står...Man ser dem ofta här
(null)

På rygg i Bryant park
(null)

(null)
• Kategori: AllmäntKommentarer (0)

Kommentera här: