Veckoinlägg

Det verkar vara den nya stilen, på min blogg. Fattar inte hur jag blivit så ordfattig, berättarfattig, eller vad man ska kalla det.
Känns inte som jag har så mycket att säga, fast man alltid har det, egentligen. Kan bara hoppas att intresset och geisten återkommer någon gång. Men livet går ju i vågor, vardagen, orken. Så länge blir det lite, då och då-skrivande/uppdaterande. 
Jobbet tar mycket av min hjärnkapacitet, tror jag. När jag kommer hem försöker jag nog mest låta den slappna av. Den gör ont för det mesta ( jag vet att hjärnan själv inte gör ont)  trots det. Så den slappar väl när jag sover, om inte drömmarna håller den i ett (h)järngrepp. 
 
Händer inte jättemycket på fritiden. Sökande efter lägenhet fortsätter. Har tittat på en, för eventuellt byte med denna. Får se hur det utvecklar sig. 
Äldsta är ju på resa, har hittills hållit mig lugn och försöker fortsätta på det viset. Jag är själv förvånad hur väl jag lyckats, tio dagar in, med kanske sextio dagar kvar.....men bra jobbat, så långt! 
Huvudsaken är att hon har det underbart på sin resa och det tror jag hon har. Lånade ett par bilder från risterasser i Ubud, Bali. Ser fantastiskt ut!
 
 
 
 
 
• Kategori: AllmäntKommentarer (0)

Kommentera här: