Fredagen den 13:e

Och min sista dag på Releasy. Har jobbat där i 11 år så man har ju rotat sig. Så det var många blandade känslor inombords - så många att de vällde över, stundom. Framför allt på slutet.
Många kramar, en del av dem goare än goast. Kommer att sakna vissa arbetskamrater enormt mycket men man kan ju givetvis ses ändå. 
 
 
 
Avtackad blev man med, två gånger. Först av mina styrelsekamrater och sen av jobbarkompisar. Snyft
 
På vägen till jobbet varnades man för- bäver utan svans?:
 
 
 
 
Det fruktansvärt tragiska denna dag var att man till slut hittade den saknade studenten. Missing people och en massa folk, bl a andra studenter, har ställt upp mångfalt och letat igenom alla grönområden och skogar i närheten. Polis har tömt dammar på universitetsområdet och gått ner i brunnar och sökt. De har sökt igenom golfbanan med skog i och allt. Men så i fredags morse återvände de till golfbanan och en av hundarna markerade vid en damm (som jag f. ö cyklat förbi varje dag, fast på andra sidan vägen) När hunden hoppar i den ca 2 m djupa dammen, flyter kroppen upp. Tankarna går förstås ständigt till familj och anhöriga. Klart man inte längre kunde hoppas att han skulle hittas vid liv men ändå, Så tragiskt. 
Golfarna, även om de säkert också tyckte det var hemskt, fortsatte att golfa, även under den timmen det tog innan kroppen hämtades. Det har jag svårt att förstå. Men jag är inte golfare.
 
Skulle man vilja stödja familjen här, kan man ge en gåva till en minnesfon. Här ett utdrag ur Corren.se:

Många studenter har uttryckt en vilja att på något sätt bidra och universitetsledningen har påtalat att det finns en minnesfond för anhöriga till studenter som avlidit. Fonden heter Christer Carlssons minnesfond och är uppkallad efter en studentkoordinator som avled 2010. Han hade en önskan om att starta upp en fond för anhöriga till studenter som avlidit. Studentkårerna LinTek, Consensus och StuFF gick ihop för att uppfylla Christers önskan.

Fotnot: Alla är välkomna att bidra till Christer Carlssons minnesfond. Sätt in din gåva på bankgiro: 687-2089 med Kårservice som mottagare.

 
Vill avsluta med något vackert efter allt detta: 
 
 
 
• Kategori: AllmäntKommentarer (1)

Kommentarer:

1 Eva Trillian:

En ny era - från och med imorgon alltså? Önskar dig all lycka till med det nya :)
Sorgligt med studenten - men, när det nu (i stort sett) var klart att han inte skulle finnas levande längre så är det nog skönt att han ändå är funnen :/

Kommentera här: