Tacksamhet

 
Tacksamhet
 
- Mestadels fint väder, i vilken form man än väljer att det är
- Goda vänner
- Roligt att lära nytt
- Indisk mat
- Fina, omtänksamma döttrar
- Roliga katter
- Mors Dag - min lediga dag
- Slippa laga mat
- Äta tårta
- Matlådor
 
 
 Andra som delar sånt de är tacksamma för hittar ni HÄR, i Eva Trillians blogg, hon startade alltihop för  några år sen :-) Hon skriver många kloka ord, hon
 
 

Vecka nummer två

Andra veckan på jobbet har innehållit en del "touch-and-go", vi reggae ärenden och får feedback innan de går iväg på riktigt. Fram till torsdag gick det bättre och bättre och vi fick beröm. Sen åkte vår attesterade på semester. De som tog över plockade fram betydligt svårare ärenden, krångligare, och följaktligen gjorde vi fler fel och fick sämre feedback.  Man ska inte bli för hög av beröm, minsann! Jag som hade planerat ta mitt första samtal drog snabbt slutsatsen att, nej, det var nog bäst att vänta. Men man lär sig ju av all feedback. Och man kommer att göra fel, vilket alla är noga med att tala om. De släpper inte kollen på de nyas ärenden förrän efter ett par månader, så fel kan rättas. Annars får man helt enkelt ringa runt och be om ursäkt göra om, göra rätt. 
Fredagsfika blev det med, så nu vet man vad som väntar.
Veckan har gått jättefort. Sen blir man ju lite bortskämd med att ha ett löst schema. Om två veckor får vi jobba på strikt schema, som alla andra. 
 
Har inte hunnit göra så mycket mer i veckan men fredagens arbetsdag fick avslutas med en liten aw, inte med kollegor utan med mina glada vänner, samt indisk mat och ett glas rött. 
 
Katter, de kan sova varsomhelst. Den lilla här sover gärna i en kartong men här har hon boxat ner sig i en perfekt anpassad strumplådeavdelare ; )