En vecka senare..

Samma fart på bloggen. Verkar ha blivit nån sorts standard
 
Nåväl denna gångna vecka har gått betydligt snabbare, mest på grund av att det ringt mer så man har inte hunnit bli uttråkad. 
Är ju ensam hemma nu, så när jag kommit hem från jobbet, har jag släppt ut katterna, vilket i sin tur gör dem( läs alice) mindre krävande senare. 
Har hunnit se ikapp en del serier och även någon film.
Nu har det varit helg igen, ja inte riktigt slut än. Och i fredags mötte jag upp Emy för lite after work. Och snack. Och en stark varm kaffe. Tror de gjorde fel för sådär brukar inte en mexican coffee bränna. 
Vi hann även se NärCons egen lilla   Prideparad. 
 
 
  
 
Lördag var övervägande molnigt men tog ändå cykeln och rullade ner till Emy och vidare ner till Stångån. Där var det Fri fart, ett event där man visar upp och tävlar med veteranbilar, racerbåtar, alla möjliga båtar. Det hade varit ett heat på förmiddagen och en del publik hade nog försvunnit tills vi kom. Regnet hängde i de mörka skyarna. Men båtfolket brydde sig inte om såna petitesser förstås.
Det var roligt att se, trots att himlen öppnade sig mitt i (mitt fina prideparaply kom väl till användning). Det kördes och rattades på vattnet. Och på land fanns allsköns annat, kaffetält, eller varför inte kaffe från en aluminiumburk? Fastfoodvagnar, veteranbilar,  livräddarinstruktion och ett countryband på ett truckflak. Och helt plötslig sprack himlen upp och solskenet flödade (svensk sommar, gotta love it) och paraplyet kom väl till pass igen, när det blev för varmt på ryggen.
 
När vi var klara där drog vi oss uppåt stan och nåt ställe att fika/äta/släcka törsten på. Det fick bli espresso house , en sallad på den på trädgårdstorget och lite senare en islatte (och hassenötscheesecake, sshhh) på den på stora torget
 
Kom hem framåt kvällen och matade hungriga katter och satte på tvätt. Idag är det lugnt, tvättar, bäddas rent, ska laga fajitas tills Alex kommer på middag och kanske sitta ute en stund (om blåsten avtar) 
 
 
 
 
 

Nu är det hett!

Ja, en är inte katig när temperaturen når 30 grader, på våra breddgrader åtminstone. Inte jag. 
Hade jag haft att sitta i skuggan, vid en strand, hade det nog gått an. Men inte ens på vår baksida har jag kunnat sitta. Det har inte ens blåst.
Igår var jag ute lite och prövade i omgångar i trädgården men icke. Så jag har hållit mig under fläkten. Synd bara att man får sån huvudvärk men det är det värt, att få svalka
 
Ensam hemma, lillan åkte till fädernelandet i onsdags. Den äldsta är i Skåne över helgen. Och kompisarna bortresta eller upptagna. Så det har varit en lugn helg, minst sagt. Och lika bra det i denna värme :-)
 
Har väl inte hänt så mycket innan heller, jobb och hem och några träffar ute. Igår tog jag en sväng till Klings koloni, till värmen klingade av (!) tog med lite glass och de bjöd på kaffe och skugga.
 
 
 
I torsdags var det Torsdagstoner i trädgårn, i Trädgårdsföreningen , satt där en stund med Emy. Det var lite blues/country och rockabilly
 
 
Förra veckan hade jag date först med Linda från gamla jobbet
  
 
Och med mina brudar
 
 
På jobbet händer verkligen inte mycket, på den slingan jag sitter med. Så det känns mest ungefär så här, på en fredag eftermiddag