Lyckat

Min lilla tjejas födelsedag blev helt okej, faktiskt riktigt bra
Vi som inte brukar göra så märkvärdiga födelsedage, sång på sängen(om möjligt) tårta och lite presenter, kanske middag. Körde i år All in. I största hemlighet-alltså hemligt för födelsedagsbarnet
Vi började med att ta bussen ner till stan och överraska henne med fisk-spa. Det hade hon verkligen inte väntat sig! Hon och Tina fick sina fötter tvättade och sen smaskade fiskarna på dem. 
 
 
 
Sen blev det en kort kaffe på stan innan hemfärd. Alex hade med sig ombyte sedan innan, så hon hängde på hem till oss men fick hålla sig undan medan jag gjorde finishingen (?) på tårtan. Vilken, peppar peppar, inte var misslyckad! Första gången?? Så här fin var den:
 
 
 Maffig blev den och så himla god! Om jag får säga det själv
 
 
Vi väntade på Pontus och sen sjöng vi, hon blåste ljus. Till tårtan blev det lite mousserande. Också  väldans gott. Inte så starkt och väldans fruktigt. Smakade inte viin alls:
 
 
Passade mig perfekt, som inte vill ha så starkt mer.
 
Efter tårtan och lite presenter och lite speladens Head's up! så drog vi ner till stan igen. Ögonbindel på och så gick vi lite zigzag så det inte skulle vara alltför uppenbart vart vi var på väg: Afrodite. Där blev det kalamari för de flesta samt ett glas Keo. Mums
 
Vi var dr till de stängde, nästan sen ut i kylan igen och bussen hem. Alla var då rätt trötta så det var skönt att komma sig hem och in i värmen och på med pyjamasen.
 
Så firade vi vår kvartssekel-tjej. Vi hade en trevlig dag, hoppas hon ska minnas den länge!
 
• Kategori: AllmäntKommentarer (1)

Kommentarer:

1 Eva Trillian:

Grattis i efterskott till den stolta modern :) Roligt att ni hade en sådan trevlig dag!

Kommentera här: