Ett gott år

 
 I många bemärkelser.
 
Det första och största att omnämnas är ju förstås en lyckad transplantation, en supernjure, frisk och rask, går som tåget- från en osjälvisk, underbar dotter, tvekade aldrig. Och det blev en lång mening, fylld av kärlek och beundran samt förvåning. Att det lyckades, att det gått så bra, för oss båda. Att den fungerar i mig så himla bra. Helt otroligt fantastiskt. Visst är det en massa obehagliga biverkningar av de starka medicinerna, men det är en bagatell i jämförelse med det tidigare livet. Och att, förhoppningsvis, få vara "frisk" och stark i åratal än, gör ju framtiden mycket ljusare.
Sen har året haft många fina ögonblick och upplevelser efter det också. Det tog ett tag att hämta sig, få krafter tillbaka men de kom och när man sen kunde börja träffa folk, så var livet på topp. Goda vänner har umgåtts, familj också stundvis. Det har varit restaurangbesök från slutet av sommaren, god mat, gott fika, i gott sällskap. Om och om igen. 
Naturen har bjudit på vackra vyer och dofter att njuta av. Om än inte så ofta som den kunde. Sommaren var ju inte den varmaste i historien. Men det var tillräckligt varmt i augusti, för att locka mig till bad. Första gången det hände sedan jag bodde på Cypern, 12 år sedan!
Vi fick nya golv och tapeter hemma då vi haft en vattenläcka och fick stå ut med plankor på golvet och en fläkt, under några månader. Men det blev fint efteråt
 
 När sommaren övegick till höst började jag jobba igen, först på halvtis, som innan men ökade snart och till 1 november var jag uppe i heltid. Det är tufft ,men det går. Och nödvändigt ekonomiskt
 
Nu senast har det då varit jul, med umgänge, lekar och bio. Besök av bror och sedan klappleken med vänner. Jobbat några dagar efter den hektiska helgen och nu ledig igen. Riktigt ledig. Inga planer. Ska spendera nyårskvällen allena i år och det känns riktigt skönt. Ska äta en bit och titta på film. Inte glömma Gevinnan och betjänten. Sen får vad som helst hända. Om jag somnar så gör det inte ett dugg! :-)
 
Vi hörs igen nästa år!
 
 
 
 
 
• Kategori: AllmäntKommentarer (2)

Kommentarer:

1 Eva Trillian:

Önskar dig ett gott slut på 2015 - och ett Riktigt Gott Nytt År, 2016!
Kram, söstra mi' i det nya året får vi planera dagar tillsammans utan att ha sonen som "ursäkt" :)

Svar: Det vore jättetrevligt! Kramar
Trudilutti

2 ninnie:

Gott nytt år till dig från mig...

Kommentera här: