Dags att sova igen

Helgen har bestått av en hel del regn, åska. Nedslag på Bråvalla så jag fick kontakta vänner och släkt som var där för att se  att ingen råkat illa ut. Förutom detta så har det varit lugnt. Hunnit kolla ikapp på en del serier och annat.
 
Idag var det dialys, i vanlig ordning. Sedan en promenad innan himlen öppnade sig. 
Sen kom Alex och så småningom Pontus, på middag. Hemmagjord pizza och lite senare fruktsallad. Och spel
 
Så jag är nöjd med helgen och ska nu sova för att vara redo för en ny arbetsvecka imorgon bitti. Tre veckor kvar
 

Efterdyningar

Där ser man , inte nog med att maten inte var speciellt god, en besvikelse, och dyyyyyr- så fick jag magproblem efteråt också. Nattenvar inte rolig och förmiddagen igår spenderades på soffan, i halvsittande ställning, dåsandes och sippandes te
 
Efter även  en banan och så småningom lite gröt, så stabiliserades tillståndet men jag vågade ändå inte gå till jobbet. Det blir dyrt men tyvärr så fick det bli så
 
Men idag kunde jag gå dit
 
Och nu är det fredag och helg!
 
 

Dagen efter

Lever jag fortfarande i ett rus, ett rus av födelsegratulationer. Så roligt tyckte jag att det var att fylla år, i år. Nog var det några som glömde bort mig men jag är så glad över alla andra som uppmärksammade mig. Tack, tack igen :-)
 
Idag blev det en promenad  till jobbet, eftersom det skulle bära av till stan efteråt.
Det var inte så varmt egentlgen men eftersom solen sken så blev det varmt att gå, trots att jag plockade av mig jackan och försökte att inte armarne när kroppen.. 
 
Efter jobbet så skyndade, Sara,Mattias och jag oss till bussen och mötte upp med Johanna och Jonas i stan och på Platens, för en after work. Så kul att träffas alla igen, synd att inte Yvonne kunde vara med.
Tog en Margarita, för de andra väntade på att beställa för de visste jag ville ha en drink. Så jag kollade aldrig vad den kostade. På varmrätten var det halva priset. De andra skulle ha förrätt så jag hakade på, det var okej. Huvudrätten var jag ( och flera av de andra) besviken på. Och efterrätten, en chokladpanacotta, hade de tappat gelatinet i, tydligen. Nej, det var inte nån höjdare, nåt av det. Sen när jag skulle betala så fattade jag inte att det kunde bli så mycket! Men när jag kollade kvittot så gick drinken loss på 10 riksdaler!! Herrenån, hade jag vetat det hade jag aldrig tagit den, förstås. Nåja, nästa gång kanske jag kommer ihåg att fråga  innan. Nej, inmundigandet var alltså inget minnesvärt men mötet var det. Nyheter: en ska flytta och en ska gifta sig!
 
Himlen öppnade sig när vi satt där och det regnade som bara den, och haglade
 
 
Det stänkte in på mig, vi flyttade in borden men ven senare så stänkte det på ryggen. Så jag frööös.
 
Det var skönt att så småningom komma hem och värma sig i soffan