Slappfredag

Det kändes lite så idag. Nog för att promenaden till jobbet var hurtig värre, men väl där var det mest admin och möten hela mitt pass. Hann väl inte ta så många samtal
Promenaden hem var ungefär lika hurtig, vet inte vad som tog åt mig idag. Det var varken varmt eller kallt och tydligen passade det mig. Dock var det grått och det är väl lite tråkigt. Men om solen kommer fram, så blir det varmt och då blir jag för varm. Jösses, jag behöver en inbyggd termostat!
 
Dialysen fungerade fin-fint, ska nog testa med trubbig nål nästa gång. Eller nästa.
 
Nu ska jag ta lite gröt, Tina äter på stan efter gymet, men sen ska det bli årets semla, för oss båda! Mums!
 
 
 
Sån ska jag äta, wienersemla. Tina gillar vaniljsemla
 

A och B

Idag var det dags för vaccinering igen. Denna gång var det Hepatit A och B, B var andra gången. Den ska tydligen tas i 4 doser.
Det gick lika snabbt denna gång och jag ville gå en sväng på stan men ännu var ju inte affärerna öppna, klockan var bara stax efter 9. Vad göra? Beslutade mig för att promenera genom Trädgårdsföreningen, som visserligen inte bjuder på blomsterfröjd ännu, blomstersängen ser lite vissen ut:
 
 
Vattnet i den stora pölen hade inte frusit (eller hade det smält?) däremot låg basketbillsplanen under is!
 
 
 
Och inne i stan, i Bröllopshusets skyltfönster, hittade jag en cool klänning
 
 
 
 
Det blev kallt att gå omkring men sen upptäckte jag att ÖoB var öppet så jag kunde köpa mitt kaffe och lite annat smått och bra.
Sen var det vänta en stund igen men efter en affär till gav jag mig av hemåt. Och bussen var smyckad i grönt
 
 
Lite suddigt men ni ser vad jag menar. Bussisen kanske vill späda på vårkänslorna.
 
Jobb sen, cyklade i kylande vind. Och efter jobbet så blev det träning. Äntligen. Och jag känner redan hur varenda muskel i kroppen protesterar mot den hårda behandlingen. På't igen, snarast!

Nya tag

Idag tog jag cykeln till jobbet. Den börjar bli ruggigt i behov av upprustning, vårstädning och framför allt en ordentligt rundsmörjning!
 
Titta vad fin den var bara i somras. Nu , not so much. Vad hände liksom?
 
Jag cyklade för att jag planerat att gå till träningen, cyklar jag kommer jag lättare och fortare hem efteråt. Så blev det! Jag hade Easyline rummet för mig själv. Orkade inte mer än tre rundor, men andra och tredje la jag till övningar, vikter, stepbräda och situps
Anmälde mig till passet imorgon, men kommer nog att få ta det lite lugnt då också men man blir ändå mer pushad av att ha honom där som säger vad man ska göra
 
Success igen med nålen och dialysen förflöt helt normalt-skönt Nu är det bara frågan när jag kan börja med trubbig nål igen