Julkartongen

 
 
Imorgon är det första advent och då brukar vi ta fram adventsstakar och stjärnor, som idag. 
Satt först en bra stund av förmiddagen, i telefon Men sen blev det städning á la, ordentlig städning, Dvs bättre än den vanliga städningen men inte så grundlig att alla möbler åkte runt, bara ett par.
Medan jag handlade dammsög Tina hela huset och så kunde jag skura efter att hon gett sig av på bio.
Hon letade efter sin stjärna till fönstret, den var inte där de andra var, så hon droh net stora kartonegen från förrådet. Det roliga är, trots att kartongen vuxit, de gamla kartongerna är inuti den, så det inte är samma det var från början, så har Sessan, sedan hennes allra första jul, älskat just den kartongen! När den kommer in så springer hon fram och hoppar upp på den. Det är hennes kartong! Därmed basta. Hon sover på den, sitter på den, kryper i den(när saker plockats ur den) och bara älskar den. Andra kartonger kan också vara intressanta, en stund. Men inte som denna. Och som sagt, hon vet vilken det är så snart den kommer in.
 
 
 
 
 
 
 
Tog en powerwalk på eftermiddagen, i mörkret. Tog svängen genom villaområdet Det är så roligt att se hur olika det är i husen. En del hade inget alls, andra hade någon ljusstake i ett fönster, andra flera. Nån gick all in, med stakar i alla fönster, änglar och annat, fullt ös. Samt ljusslingor utanpå huset. Kul att se
 
Kvällen gick åt att stryka gardiner och hänga tvätt. Men nu är jag klar för idag och ska vila min kropp
 
• Kategori: AllmäntKommentarer (0)

Kommentera här: