After Work @ Sliver

 Fredag var det Årsmöte med klubben och efter det så bjöd klubben på lite After Work, nere på Sliver, bredvid Harrys. Inget märkvärdigt, men vi hade jättetrevligt..tills jg fick ont i magen(misstänker att lökringarna var orsaken till detta) och jag drog hem. Men fram tills dess var det kul

På jobbet har jag fått börja hjälpa till i receptionen, eller Repan, som vi "insatta" säger, hahaha. Kan vara kul att göra annat än bara sitta i telefon, oftast blir det att man har en dag i veckan, 45 minuter på förmiddan, då man tar in post och lite så, och sen en och en halv timme på eftermiddagen, då resten ska göras. Lite ont om tid, och nu ska de tydligen lägga på oss ännu mer, så som städa undan koppar, vattna  blommor och städa kylskåpen. Inte riktigt vad man tänkt sig.


Och i veckan ska jag börja med det andra uppdraget, som jag aldrig fick reda på. Ska bli spännande och se om jag kommer ihåg NÅNTING av det hon visade mig, för två veckor sedan!

Här hemma har det varit lite ledsamheter, men det är bara att ta nya tag, säger jag. Alex fick inte den lägenhet hon satt upp sig på, nu står  hon på en annan. Hon vill verkligen hemifrån.....jag förstår henne, samtidigt som jag önskar att hon kunde lugna sig, och tänka framåt istället. Hon vet hur mycket hon sparar på att bo hemma, men  det drar ändå, att få klara sig själv.
Den andra har suttit hela helgen vid ett radioprogram, i hopp om att vinna konsertbiljetter till den store favoriter, lille Bieber. Ingen lycka där förstås.....vi har aldrig tur i såna saker, ju.

Ja, ja, jag vill också vinna nåt, och få tag i en ny lägenhet-drömma kan man väl få?

Tina

Igår fyllde min bebis 17 år.....huga vad tiden går!
Vi uppvaktade, väldigt tidigt, med sång, som vanligt, och lite presenter. Jag började jobba klockan 7 så det var väldigt tidigt, Alex fick gå o lägga sig igen. Men Tina brukar stiga upp vid den tiden, gillar att ha tid på sig innan skolan. Hmm

Igår kväll hade hon sen besök av en tjejkompis, de kollade på film osv. Innan hade hon varit på stan med pojkvännen.

Idag hade Alexandra sitt PartyLite, ljusparty. Det blev inte så många men det kom in  tilräckligt med pengar för att hon skulle få ut sitt start paket. Jag fick hit Carina och min Anna, sen var det några kompisar till Alex. Jättefina grejer var det! Ljusstakar och ljus i hur många färger som helst, och dofteeeeeeeeeeeer .......:)

Anna stannade och snackade bort eftermiddan. Sen drog vi i familjen, ner till Afrodite. Varför bryta en trevlig tradition? Vi hade inte räknat med det denna gång, men råkade hitta lite "extra" pengar(som sedan visade sig vara Tinas present från hennes nonna, men hon bjöd storstilat på middagen ändå)på det cypriotiska kontot, så vi tänkte, att vad tusan....
Sist vi var pratade vi lite med servitrisen om att det då var Alex födelsedag och att v nog skulle komma tillbaka i februari. Det kon hon ihåg och fixade en glass med tomtebloss till Tina innan vi gick :-) Perfekt!
Kalamarin var perfekt som alltid och mätta o belåtna sitter vi nu hemma i matkoma

Tjejfest

Idag är vi lite sega, för igår var vi alla på en tjejfest hos grannen. Döttrar och mammor, och hade kul. Käka lite sallad och sen spelade vi spel och skrattade halvt ihjäl oss.
Mina motspelare visste inte vad detta var-en pulpet. OCh det ordet hade de roligt åt hela kvällen.
M¨ånga skratt blev det innan vi till slut traskade hemåt för att sova.
Idag har det inte blivit mycket gjort, jo, va har städat men det har regnat och blåst så jag gick aldrig iväg och handlae. Istället beställde vi hem skräpmat.
Framåt kvällen kom Anders och familj, de hade med sig en kartong jag lagt beslag på i pappas lägenhet, med en del öksredskap som kommer att passa Alex , när hon snart flyttar ut ur huset.


Pratade med pappa imorse, och för en gångs skull haffade jag honom vaken. han satt och tittade på teve, och var rätt pigg.
Måste försöka ta mig dit igen snart nu.

Nu vill jag bara sova, men ska väl se om  man kan göra det till nåt på teven. Första melodifestivalstävlingen ikväll, men jag vägrar att se på det.