Annandag Jul

Vaknar til en dag med sol och lugnt väder, efter en i stort sett sömnlös natt, då stormen rasat utanför. Hammocken ligger på marken trots säker uppställning, och allt utanför på marken i oordning.
I övrigt har julhelgen varit lugn, mysig och rolig
Julafton startades med traditionell frukost, Alex med katter, sov här under hela helgen-mys.
Lite klappar under granen fanns också
Julmiddagen var ungefär som andras, fast utan sill, Jansson, sillsallad och sånt. Så smpåningom delades lite klappar och sen lekte vi charader och skrattade oss halvt fördärvade
Juldagen var också mysig. Till middag kom sen bror med familj, inklusive influgen amerikansk boyfriend(brorsdotterns) Jag bjöd på Kyckling amercan style, med lite stuffing, sweet potatoes (och vanlig klyft-) samt saffransris. Jo, och tranbärssås. Glass och bär till efterrrätt och sedan var det lekar igen. Riktigt trevligt.
Katterna har skött sig bra, granen har bara välts två gånger! De goa små liven är lika saknade varje gång de går hem. Är man påpasslig med deras låda så slipper man oftast olyckor också- vilket annars kan vara en otrevlig bieffekt av att ha dem här. Men snart så kommer de vara här mer igen :-)
Idag ska jag diska, tvätta stryka och äta rester, sen blir det bio "New Years Eve"- trevlig avslutning på julen. imorron är det jobb igen!

Julklappar

Det blir inte många i år, men nu äntligen har jag lyckats ta mig ner på stan och handla de som skulle handlas
Alex tillslöt efter ett tag oc h sedan även Anna N, och vi åt lite på Subway. Hon fick berätta om sin härliga resa till Brasilien och gripande möten med borttappade familjemedlemmar-det trillade en tår , minsann. En tragisk berättelse men så underbart att de funnit varandra tlll slut!
Efteråt fick lex och jag skjuts av Tobelito, de skulle gå på bio. Jag fick en stund ensam hemma då Tina var på fest. SÅ jag hann slå in klapparna också. Skönt att vara färdig
Dock känner jag väldans press gällande juldagarna och mat och inhandlande av sådan. Får inget ledigt alls, och det änns kymigt. Det är klart att det kommer att gå, det gör det ju, men det hade varit så skönt att kunna göra lite köttbullar, exempelvis, dan innan julafton, städa osv. Brorsan med familj kommer antagligen att vara här under helgen så man villju ha llite fint, och kunna göra lite gott åt dem. *Suck*