Regnet det bara faller ner

Har väl aldrig snöat så intensivt och legat kvar så länge i november, som de gjort nu. Det var snöstorm ett par dagar först, då det kom cirka 20cm snö. Blev lite lovely där helt plötsligt. Men säg den lycka som varar -även om  lyckan var blandad med skräck och en hel del suckar , när man skulle ta sig till jobbet på cykeln, på morronen, i all snö. Men det är ju så vackert. Framför allt som det blev ett par dagar med sol också. Men sen kom regnet, och sköljde all snö bort, bort....nu är det grått och kalt igen. *suck*

Börjar kolla på lägenheter, vill flytta. Alex är på hugget och vill ge sig ut snarast möjigt, men ger sig till tåls ett tag till. Men vi funderar starkt på att försöka ta oss ifrån området innan sommaren. Tyvärr blir det väl svårt att få tag i en marklägenhet till en lagom stor hyra, då jag ju fått en så fin hammock. Men i värsta fall får den vila ett tag.

Katterna busar, bråkar och ställer till det i största allmänhet, lillan i synnerhet. Men riktigt arg kan man ju inte bli Hon är ju så söt :)

Har bytt plats på jobbet, flyttar runt lite för tillfället. Var tvungen. Men kommer nog snart att få en stadig plats, om inte annat så när jag börjar om med påsbytena igen. Just nu har jag en massa andra besvär, bland annat en helt blodfylld slang. Ska skölja igenom den till veckan, så den inte kloggar igen.

Nu är helgens alla "måsten" avklarade, förutom matlagningen. Men ska vara lite lat idag, bara göra lite, som sköter sig självt.
• Kategori: AllmäntKommentarer (0)

Kommentera här: