After Work med åska och grillning

Jaha, hängde inte med på AW i onsdags, dels för att jag tyckte det var för kallt o ruggigt(för en uteservering, vilket det ju sen inte blev ändå då) dels för att jag skulle börja tidigt dan efter. Kändes int lockande att ens ta en endaste öl, i det läget.
Men igår var det  planerat för After Work med grillning, utanför jobbet, precis som i fjol. Och nu hade ett tält införskaffats, ifall vädret skulle bråka med oss. Och det var tur att man hade haft den tanken, för vädret bråkade mer än vanligt.
Efter att ha varit soligt och fint hela dan så vid femtiden, precis efter att tältet kommit på plats, så brakade det loss. Världens regnoväder! Efter en stund åskade och dundrade det till och med. Över stan hade det haglat, men det slapp vi i alla fall.
Men vi tände våra små grillar, vi hade ställt dem på en träpall. Det tog tid innan de fick fart och måga var de som stod och viftade, eller blåste på kolen för att det skulle ta fart. Men det tog sig så småningom. Så pass att under två av grillarna började det brinna, två gånger!
Men vi fick våra korvar, grillspett, kycklingben eller vad det nu var man hade lagt på. En person kom med marinerade lövbiffar! Hel utrustning med grilltänger,och annat, samt som efterrätt bananer fyllda med choklad. PLUS en massa myggmedel, så det stank i tältet! Det var nära att det blev handgemäng bredvid grillen när denne person , sin vana trogen, följde sina egna vägar och en annan hade avvikande åsikter om detta. Men han gick undan
Det spelades kubb efter att regnet dragit förbi och fler folk tillstött. Men det blev inte nån sen kväll, de andra drog å sitt håll och jag åt mitt, hade inte lust att följa med.
Blöt och frusen kom man hem bortåt en timme senare, fixade med en del o somnade sen sött på soffan.

Alex har ju som en tidiga Mors Dag-present till mig, fixat i blomrabatterna ute. Planterat egeninhandlade blommor, och burit upp trädgårdsmöbleerna och satt upp partytältet. Så duktig så, mn lilla flicka, som är så stor nu!
Det blev jättefin! Jag hade tänkt att vi skulle försöka ta oss iväg o köpa sånt, men visste inte när vi skulle komma oss för. Och så fixar hon det på egen hand, utan att säga nåt! hihi


minintesåsnyggahäck

Ja, det lutar åt det hållet. Andra häckar i området har redan sina fina vita blommor, medan min häck bara har ngra enstaka exemplar. Trist! De klippte den i höstas så det är väl därför, antar jag.

Nya prover och ytterligare en vecka  på prov.....men mer mediciner som smakar illa! isch

Det händer grejer på jobbet.....kommer att bli intressant, lite otäckt och en del tråkigt. Följer med spänning utgången

Ska snart få utbildning på ytterligare en del på ett av skillen, med engelska. Inte språket jag är orolig för utan allt som den delen för med sig. Har fortfarande svårt att klara poängen o så ska ändå mer komma till.....hur ska detta gå? Känner åtminstone att jag inte är ensam om att kämpa med poängen, många andra sitter i samma sits, framför allt som de sänkt poängen på vissa delar men med samma förväntningar på oss som får sittta och göra grovgörat. Nå, då får de komma och lyssna på mig och se om jag nånstans kan   göra't snabbare......jag blir stressssssssssssssssAD!!!Beställt klippning då jag upptäckte att jag hade en ledig dag nästa vecka....yippeee!

I veckan ska nog pengarna från cypern komma så vi kan beställa en biljett, åtminstone åt Tina

Min snygga Häck!

Oj, vad dagarna går och jag glömmer att uppdatera!

Tina har varit på Gotland, med konfan, som ledare, men är nu tillbaka. Hon var inte så impad

Grönskan formligen exploderar nu! Och det är varmt och kvavt, åskväder emellanåt och sen sol och 20 grader varmt emellanåt

Jag ser inte fam emot sommaren, och ändå....

Alex och jag årsinvigde den skraltiga grillen och kom överens om att vi måste köpa en ny snart

Har tagit prover igen, prövar utan påsar för att se hur njurarna jobbar på egen hand, ett tag.

Träffa tonårsmorsan i centrum igår. Såg jättetrött ut, tror väl jag det. Jag är förresten inte för att ungdomar skaffar barn. Jag tycker att man ska passa på att leva sitt liv, göra vad man vill, innan man skaffar barn. Det är inte lätt sen att få till det. Har du barn är det dem man ska ge hela sin uppmärksamhet och sätta i första rummet. Så passa på att vara egoistisk medan du kan! Annars är risken att man saknar festandet som kompisarna håller på med, man vill gå ut, man vill resa osv. Har man klarat av det och mognat så behöver inte barnet lida för att föräldrarna inte var mogna att skaffa barn! Just my humble opinion - but I know I'm rigt! :)

Nu väntar jag på att min häck ska bli så här:Dröjer nog inte länge, det har börjat ploppa upp blommor på den, yeay! Jag älskar min snygga häck!