Uppsala och tillbaka

Har semester denna vecka....skönt ,men vanebildande. Blir svårt att gå upp igen nästa vecka känner jag.

Igår åkte tjejerna och jag upp till Uppsala över dagen, för att umgås lit med de gamle.

På tåget upp hamnar vi bredvid ett äldre par, somluktade öl eller gammal fylla, som hade en liten flicka, som tydligen var deras dotter, på ca 4-5 år. Hon var lite gnällig och mycket pratig, men inget emot hennes pappa. Han pratade med alla och var allmänt pinsam. Då flickan gnällde att hon var törstig säger han: "fråga den snälla killen om du kan få smaka på hans dricka", varpå den snälle  affärsmannen som satt o försökte jobba på sin laptop, givetvis erbjöd henne att smaka lite, vad annat kunde han göra? Sen håller pappan på så hela färden, i princip. Säger att hon ska fråga tjejen om hon har litie luft att ge bort, om Tina, när ungen säger att hon har svårt att andas. Och på slutet, när de ska gå av och hon igen säger att hom är törstig " den snälla killen ger dig säkert sitt vatten, han var ju så snäll"!! Åååååå, när han försökte prata med mig försökte jag låtsas som jag inte hörde. Alexandra tog han boken ifrån för att kolla vad hon läste.
Nåja, de steg av i Stockholm så vi fick resten av  vägen lte lugn.
Köpte en blomma på sttion i U-a och hamnade sen på en buss. Två tjtjer satt och skröt vitt och brett om kvällen innnan, opch hur de inte mindes vad de gjort eller sagt men att de hade en massa blåmärken och det ena med det femte. När den ena får ett telefonsamtal får den andr damp och skriker åt henne att sluta prata för nu är hon med HENNE! Sen börjar hon videoblogga- filmar sig själv och sin nya pååååse som hon bara ääälskar. Håhå jaja, villket folk det finns

Jodgubbar och glass- mums!

Gammelfolket var ungefär som vanligt, tog om samma samtalsämnen några gånger under dagen, då det glömts bort. Som vanligt fick vi frågan om vi varit där förut, om vi vet vem Emma, Anna osv är.......men, men , det hör väl till. Pappa sa inte så mycket alls denna gång,  satt och nästan somnade men envis som synden, skulle han ju inte gå och vila, när nu vi var där.
Hon gillar att få prata och han gillar att lyssna, men han var inte lika uppmärksam som andra gånger. Han var nog för trött. Och hon har blivit så tunn, så tunn. Hon äter ingenting nästan.
Det räcker nog mer än väl att vi ¨är där bara några timmar, de orkar inte med mer, även om de skulle vilja.



På vägen hem hade jag tänkt vi skulle köpa med oss nån macka eller så, men det hade vi inte tid med. Dock så hade vi  ett uppehåll i Stockhlm och jag hann springa in  på Pressbyrån där o fixa lite.

Även på det tåget hade vi "konstigt" ressällskap. En kvinna kommer på, i Stockholm, och tuggar frenetiskt! Tuggummi, tror vi, hon tuggar å halssenorna spänns och ser verkligen manisk ut. Hon plockar fram en laptop och när hon får ett tefonsamtal tar hon ut det hon har i munnen och börjar tvinna och rulla de mot byxbenet....det är ett trådnystan! Efter samtalet stoppar hon in det igen och fortsätter tugga frenetsikt, smaskande och tjaskande!!! Eeeuuuwwwwww!!!!

Äntligen hemma i Linkan vid 9, hitta en buss strax efter det. Alex blev mött av Marcus och de hämtade en bil, som de idag ska åka till Liseberg med, med Amanda o Micka

Idag iriirterar jag mig allmänt på de ovanför som brassar på musik med balkndörren öppen, grrr. Nu har han börjat med sina trummor också. Snart  blir det vl att ta ett snack med dem igen, de verkar inte fatta att det bor andra i huset också. Trevligt med musik men inte på så hög volym, tack.

• Kategori: AllmäntKommentarer (0)

Kommentera här: