Anna

<<<<<<<<idag träffade jag Anna på stan, det var länge sen sist. Ett år kom vi fram till. Hon behövde sysselsättas lite så vi traskade upp till sjukhuset, åt en glass, fixade mitt högkostnadskort/frikort, traskade ner till stan igen, gick i affärer, träffade Catrin med familj på ett fik, handlade skor, och till slut satte vi oss ner o åt en härlig macka o bara snackade.
Soliga Anna :-)
Stora Torget
God juice
Bauta-macka


Plus mina skor!

Semesterregnoväder

Jagha, första helgen på semestern har man suttit inomhus och kurat skymning. Regn och blåst lockar inte att gå ut, inte ens för att handla. Men jag är ju ensam nu, har mat så jag klarar mig ett par dar till, så det är lugnt. Och jag har två veckor till av den varan, ensam alltså. <sen kommer tjejrna tillbaka och då har jag två veckor tilll ledigt. Vilken lyx det känns som, fast vet av erfarenhet att det tar slut lika fort som det började.
Pappa har hamnat på ett hem, man hade redan bokat in honom utan att varsko nån av oss, för nästa vecka, men så blev frun sjuk, akut och då bvlev det sjukhus för henne. Tyvärr ser det ut som om hon inte kommer attt kunna komma hem mer, eller i ala fall inte utan dygnet-runt-passning, och då hamnar pappa i kläm. Om inte vårdarna tar på sig honom också. Men det bästa vore v äl om de kunde bo någon stans där de fick vara tillsammans, den sista tiden. De är ju så fästa vid varandra. De borde givetvis ha ac cepterat hjälp, och krävt sådan, långt tidigare. Hon har tagit på sig alltför mycket, inte för att det har orsakat hennes sjukdom, men säkert påskyndat den, försvagat hennes motståndskraft.

Vi hoppas på det bästa. Jag ska uppom nån vecka, träffa brorsan, ev den andre med och snacka ihop oss lite, med hennes tjejer också. Kan vara dags för det.
Nu är jag hungrig o ska fixa mig något ätbart......och bara ta det lugnt

Ökenvindar

Man skulle kunna tro att vi lever, typ, på Cypern....så varma vindar har det varit idag. Hett, hett, hett

När jag kom till affären, ovanligt tidigt idag, kanske för att jag är ensam hemma och allt gick undan trots värmen, så ville jag inte gå därifrån. Det var så svalt och skönt.

En grannfamilj på nästa gård har haft storstädning och alla deras långa, stora mattor, ligger utbredda över alla piskställningar och bord och bänkar, i området, sedan igår. Själva hade de lagt sig för att sova siesta i gräset, en liten bit utanför deras trädgård, kuddar, lakan o allt. De brukar göra en hel del därute, grillar de så är det där de ställer grillen, eller kör in bilen när den ska mekas med, på den allmänna gräsmattan. Då känns det som att man har hoppat tillbaka några år i tiden, till ett varmare land där man inte riktigt tänker som vi gör här.....

Är ensam för att Tina åkt till Cypern (det gick jättebra att flyga första gången själv!) och Alex är hos Marcus i Stockholmstrakten. Hon kommer imorron

HAde först tänkt ta mig en drink, men sen tyckte jag det var synd att slösa på spriten, jag sparar det till jag har sällskap istället. Tog en "lime-lemon" istället. Brings back some memories :-)