"Valentines Day" - filmen

Veckan, har som vanligt , gått rätt fort. Gått varje dag, till jobbet men fuskat hem, åkt bil nån dag och buss ett par, och gått nån gång

Har de senaste dagarna börjat få konstigt ont i höger sida. Ingen aning m var t de kommer ifrån eller beror på...eventuellt sträckning eller nåt men det känns inte så heller. Första dagarna började det kännas vid promenaden till jobbet, sen blev det värre när man satt på jobbet, för att vara som värst på kvällen. Då var jag tvungen att hitta nån avslappande ställning i soffan och efter natten så var det bättre. För att sedan stegra igen under nästa dag

Igår blev det illa redan under förmiddan på jobbet, dessutom stötte jat med armen emot ett skåp, varvid kroppen vreds och det högg till så in i nordens i sidan så jag  bara sjönk ihop.

Sen dess är det så varje gång jag rör mig lite..sitta på en stol går inte lång stund, gå är väl okej så länge  inga plötsliga rörelser görs. Det går inte att ligga på sidan, har under natten bara legat på vänstra sidan varför hela axeln ömmar idag. Har givetvis knapptkunnat göra nåt här hemma idag, har väntat med tvätten och hopppas jag ska vara bättre imorron. Flickorna har fått göra det mesta, gick till affä'ren men Alex fick även där göra det mesta. Kan inte lyfta nåt, inte böja mig, må¨ste jag det får jag räkna ut nåt sätt så att jag sen kan resa mig utan att knycka till. Till och med när jag sittter stilla så kan minsta rörelse göra attt nånn muskel i sidan liksom drar ihop sig, nästan som vid kramp, och det gör svinont. Då måste jag se till att slappna av, så släpper det.

Flickorna har varit något irriterade på mig, där jag gått omkring hela dan och utstött små läten, "oh" "ah" "ajjj" oh".

Sen var vi i alla fall på bio, vi skulle se "Valentines Day" med en massa kändisar i. Jag visste inte hur det skulle gå men det gick över förväntan, tack vare en mjuk salongsstol. Filmen var bra också, eller ingen höjdare men smårolig, smågullig, mysig.

Var även inbjuden tilljazzkväll på Olympia av J. Hon hade bjudit med C, som inte mår bra alls och som inte  varit ut och roat sig på länge. Hon visste inte om hon skulle kunnna gå men tydligen så gjorde hon det, men jag tackade nej till slut. Jag känner nu när jag sitter här och har krampat ihop tre gånger på fem minuteer, att näe....det var nog lika bra. Det får bli en annan gång. Hoppas de får trevligt, C behöver verkligen det.

Nu ska jag bara farma lite, sen stänger jag av här och lägger mig i soffan. Är helt slut, man spänner sig ju så dant när man går och har ont....

Måndag igen

Så fort helgerna går!
Trots att man inte kunde vara ute nästan nånting i helgen, så känns det som om den är över på några timmar.

Det snöade ju så att vi inte kunde gå till affären i lördags, och inte på bio heller, trots att bussarna faktiskt började gå senare, men  tänk om de hade fastnat igen på kvällen? (Vi har tänkt se Valentines Day, romantiska drar som vi är)
Tina gav sig iväg på llördan, det skulle vara nattcup i Rydshallen, och det skulle sluta vid 3 på natten....rolig hon är som inte ens kollar vad som gäller! Hon ringer hem och säger , "det var en överaskning för mig, för jag fyller år, vi är hos Eva!" Då hade tjejerna lurat henne med ett överraskningspartaj och de skulle inte alls gå på nån cup! haha Kul för henne och inte blev hon så sen, kul för mig som slapp vara orolig.
Söndag kom vi oss i alla fall iväg till affären, när det väl slutade snöa mitt på dan, så blev det toppenväder!!! Helt underbart, men kallt. Hann då också köpa ett födelsedagskort till bästa E, och fick iväg det så hon bör ha fått det idag, på sin födelsedag....om inte snön har gömt det. Men då kommer det väl fram när det töar :)

Jobb idag, ljuvligt kallt och härlig promenad till jobb immorse. Dock verkar jag ha använt mina ben(nähä...flyger inte jag?) för jag var alldeles skakis i benen hela dan sen. Därför tog jag bus hem. inte alltför försenad men jag skulle definitvt ha varit hemma tidigare om jag gått

Tvätta lte, diska lite, laga lite mat satt vid datorn, sen vid dumburken

Snöoväder

Bussarna inställda större delen av dan...ingen mathandling idag heller...ingen bio....Pappa har fått flytta till ett kortboende på äldrrehem....trivs nog inte så bra. Har inte lyckats få prata med honom än. Myskväll hemma  synd bara att det bara veerkar vara Melodifestival att kolla på tv, och den vägrar jag numera se på.