Kalamari

Det har varit en trevlig helg....efter en lååång, första jobbvecka, efter semestern. Det har väl hjälpt att det ringt mycket, samtidigt som halsen och huvudvärken tagit mycket stryk av detsamma.
Nu har jag i alla fall fått sällskap igen av KJ inne hos mig, så jag har nån att spontanprata med....de andra där inne sitter ju på andra skills och då har man inte samma utbyte av varandra.

I fredags var jag hembjuden till min namne( fullt namne) tillsammans med tre andra från jobbet, vi satt alla tillsammans förra året, men har hamnat på lite olika projekt efter det. Det var i alla fall jättetrevligt att få vara lite i vuxet, skojigt sällskap. Det blev många skratt och , så klart, en del skitprat...annat vore ju konstigt :-)

Lördag städades det som vanligt, Tina fick sova länge, hon har fortfarande jätteont efter andra tandutdragningen i onsdags och har svårt att äta och att öppna mun ordentligt. Har mest levt på Coco Pops sen dess.
Men senare kom de andra två ungdomarna hem och så smånigom drog vi ner tilll Afrodite och käkade grekiskt, jag åt kalamari. Den man köper i affärerna och ska laga till blir inte så bra, framför allt inte den som redan är panerad. De anra är för små ringar. Dessutom blir de inte friterade på samma vis, om man inte har en fritös. Så nån gång per år bär det av till restaurang så jag får äta kalamari. Tjejerna får ju i alla fall när de är nere varje sommar.
På kväller gjorde Alex milkshakes åt oss och vi försökte se hela filmen Zodiak, men somnade flera gånger, den var väldigt lång.
Idag har dt varit lite sol och lite hagel och lite om vartannat så där. Inne dag blir det, med tvätt och stryk och telefonsamtal till de äldre.
Snart är helgen snipp, snapp, slut.

Så här kan det se ut när man inte är riktigt beredd på fotandet!

   Här blev vi lite bättre fångade :-)

Sista lediga dagen

Imorgon är det jag som ska upp med väckarklockan igen....har försökt njuta de här sista dagarna, men de har gått alldeles för fort.

Ifredags var minstingen på nollning.......blev ihälld öl(!!), ringde och sa att hon nog var lite lullig....(ja, det hördes ju inte på en gång, duh), fick ägg i håret, mjöl lit överallt, tappade armband och hade sönder sin väska, badade i fontn och kom hem i ett stycke! Vilken bravur! De hade faktiskt kul och hon hade sagt nej till fler öl-efter att ändå fått i sig en hel del, och till att göra vissa andra grejer. Strongt, tycker morsan. Synd bara att det ska vara såna kränkande  aktiviteter.
Igår sädades det i badrummet, Alex gjorde mest, som vanligt, men jag var alleldes slut efteråt.
Lagade mat så smånigom, en jättegod fläskfilégryta, med bacon och rosépeppar. Till drack vi Rosé med fanta. Jordgubbspajen som Alex fixat, gräddade jag dock så den blev bränd. Men vi dränkte den i vaniljsås så gick den att äta ändå!

Idag vankas det canneloni-vilket pillgöra! Ska se om det var värt besväret.

Här sitter två solhungriga myspysar
Så här mycket har min fina orkidé slagit ut nu :-)
Idag har jag gympat lite ed Zumba, det är kul! :-)

Gaddar

Nedräkningen fortlöper, onsdag idag på sista semesterveckan. Försöker suga det mesta ur dessa sista , sköna dagar
Idag lyser solen, igår regnade det , nej, det ösregnade!

Tina ska ju få tandställning och måste dra ut några tänder innan dess. Kampen började idag....hon var jätteduktig, men gaddarna hade bestämt sig för att de inte ville lämna hennes mun! Som de slet och kämpade med dessa tänder, innan de slutligen kom ut, ena stora rackare var det!


Förstår att hon har ont nu efteråt, de höll på och bände dubbelt så länge än vad de räknat med. Så inför nästa gång har de flyttat på de som har tid efter Tina, ifall samma sak händer igen!
Hon har börjat gymnasiet nu, minstingen! Tyvärr missade hon hela förmiddan idag, då lärarna presenteras och en hel del information delas ut. Men nu är hon med och spelar minigolf, med klassen, i Valla