Halloween och Allhelgona

Vi har varit och tänt ljus på mammas och släktens grav. Det är så fint just denna kväll med alla tända ljus på kyrkogården.Annars så är det ju också Halloween och pumpalyktor tycker jag är jättefina

Då är också detta ett ypperligt gott råd!!

Nu har vi ätit god middag och ska se på film lite senare, nån skräckis blir det säkert. Och för första gången: Ben & Jerry glass!! Ska bli spännande. Själv tycker jag den är alldeles för dyr och skulle aldrig kosta på mig det, men min dotter lever nog på stor fot, för hon ska bjuda oss på smakprov :) Det blir säkert mums!

Happy Halloween och ta det lugnt !

LÖRDAG

Det här är vår fina, tokiga, fnattiga katt, Sessan. Hon är nu 4,5 år men det känns som om hon funnits här alltid.
Idag är det lördag och det innebär städ och tvätt och diverse andra nyttogöromål. Nu har jag ju inte möjlighet att göra så mycket själv då men som tur är, har jag ju två underbara tjejer som kan göra grovgörat åt mig.
Så jag har dammat och sånt och sen har de tagit resten. Vi ska snart gå tillsammans till centrum och veckohandla. Får ju inte lyfta eller bära eller så.
När jag gick omkring och dammade så tänkte jag på att man använder sina muskler mycket mer än man tror, i vanliga fall. Framför allt magmusklerna används nästan hela tiden, tro mig, jag känner det nu!
Vänta, jag känner för att sätta på lite rockmusik...Rock Anthems, så där! Ballroom Blitz till att börja med
Bror ringde tidigare. De har inte lyckats ta sig till stan för Alla Helgon, som de brukar. Men tjejerna och jag åker iväg till graven med lite ljus och så, ändå. Det är så fint där på denna dan/kvällen, med alla ljus
Var bjuden på Halloweenfest ikväll men tyckte inte det var en så bra idé nu. Hade varit kul annars. Hoppas de andra får kul i alla fall!
Dags att fortsätta med göromålen, men nu med härlig bakgrundsmusik, Yeah!