1:a AdventJa, så är vi framme vid advent då. Stjärnor och ljusstakar i fönstren, och första ljuset redan tänt i den röda staken på bordet.

Lat dag idag. Har lite grejer som fortfarande ska göras, timmarna rinner undan alltför fort, som vanligt. Men ändå skönt att det är söndag.

Tre dagar kvar tills vi börjar med dialysen. Nervös.  Men det går säkert bra, förstås. Som allt annat som bara måste ske.

Alex är iväg och jobbar ett extra pass, kan verkligen behöva pengarna. Tina sitter vid köksbordet och pluggar. Själv ska jag gå in och duscha, sen får man börja tänka på maten, tror jag. Blir kycklingfile i champignonsås och ris idag.

Ikväll blir det nog Ben&Jerry glass. Alex och jag köpte ju, mot bättre vetande, igår. Det är ju så dyrt! Jag tror det blir med nån fudge brownie cookie dough.....jag rapporterar senare! :)

Solen sken idag!

Härlig förmiddag, tyckte katten, och skulle ut på gården. Och det gick väl bra tyckte jag. Och passade då på att smita ut på andra sidan och gå bort med grillen(!) och vattenkannorna, plocka in solcellslamporna(!) och sådär(ja, jag vet att det borde ha gjorts för åtminstone en månad sen, men jag har inte haft tid!...påstår jag) Då sitter katten inne och ylar, eller vad gör katter?, för att hon vill också ut på den sidan mattte är på! Sen skulle hon prompt komma in från framsidan, säkert med förhoppningen att jag skulle ta ut henne på baksidan, att hon aldrig lär sig! Hon vill alltid vara där hon inte är.....vill ju inte missa nåt spännande!

Städade, tvättade gardiner, plockade fram adventsljustakar, när Alex masat sig hem. Nu är allt sånt uppsatt, så det är genast lite mysstämning här, julstämning

Om man bara kände att man kunde göra och handla allt man skulle vilja för att göra en RIKTIG jul.....eller i alla fall en gammaldags jul! Men situationen och ekonomin tillåter inte det numer. Det får bli det det blir, vilket också kan bli bra

Frukost på jobbet

Idag fick vi frukost på jobbet!! NIce.Alla blir så glada när ledningen visar uppskattning. Vi pratade omdet på lera av teammötena som varit på sistone. De ska inte bara ha det som morot, för att vi ska jobba bättre. De ska genomföra det också. Det kostar inte så mycket att visa lite uppskattning men det lönar sig att ha en nöjd och glad personal. Kloka ord från trudilutti. Nu lär väl aldrig personalen bli helt nöjd,många klagar alltid, men lite gladare kan de nog bli

Åt aldrig nån lunchlåda idag. Frukost macka, en macka igen till lunch, sen hade Nina bakat igen(igår med) Mums!

Kom ihåg och ringde till PD imorse ochsa till att jag ska ta fasta på erbjudandet om färdtjänst de dagar jag ska dit och träna dialys nästa vecka. Kan vara skönt att slippa traggla med bussen. Och varför inte passa på när det är gratis, enda gången det är det , tydligen.

Full rush på jobbet, ringde massor. Ett annat projekt hade biljettförsäljning till Kiss konserten och var alldeles nerringda, de hade typ hela tiden runt 60-100 i kö. Vi har kanske 7-8 och blir stressade!
Vi hade svårt att hinna med mailen då det ringde så mycket, så i slutändan så var vi några stycken som satt kvar en stund, så vi fick bort allt.

Nu är Alex ute och roar sig, med sina kompisar, de hade födelsedagsbarn"" att fira, så fira ska de!
Aldrig roligt när de är ute, man slappnar inte av helt då. Men nu sa hon sova borta och då vet jag att hon inte är ensam nånstans nångång och då är det lättare. Annars väntar jag alltid uppe, eller , jag sover på soffan en stund, tills hon kommer hem. Kan inte gå och lägga mig. Fånigt kanske, men men, sån är jag.

Fredagsmys och imorron blir det att ta fram adventsprytt och tända upp huset - mysigt!